dinsdag 31 mei 2016

Kaart kopen?


Ben je enthousiast over mijn kaarten en wil je ze graag kopen? Dat kan!
Vanaf nu staat bovenaan mijn website een kopje 'Dit is te koop'
Hier staan de kaarten die te koop zijn genummerd.
Stuur een mailtje naar gerdinefloor@gmail.com en vermeldt het nummer erbij.

Vaste prijs is €1,50 per stuk en altijd 4 kaarten voor €5,-

De kaarten kunnen naar je opgestuurd worden, je betaalt dan het postzegeltarief.
Bij mij thuis afhalen mag natuurlijk ook en het is ook mogelijk om je bestelling af te halen bij tweedehands merkkledingwinkel '2Label' in Barneveld tijdens de openingstijden. Hier staat ook altijd een voorraadje kaarten op de toonbank.

Heb je bijzondere wensen? Bijvoorbeeld een babykaart met de naam van het kindje erop? Of een kinderverjaardagskaart met de leeftijd? Een kaart voor een huwelijksjubileum? Er is veel mogelijk! Neem contact met me op en we komen er wel uit! Dit kan meestal ook nog op een al gemaakte kaart die je mooi vindt.

Tot gauw!

Creatieve groetjes,

Gerdine

Celebrations


Hallo!

Vandaag heb ik 2 kaarten om te laten zien die ik gemaakt heb met het vrolijke papier 'Celebrations' van Marianne Design. Omdat het papier al druk is, is het heel geschikt voor CAS-kaarten.


Twee laagjes designpapier op elkaar, een stukje touw en tape en een stempel... Meer had deze kaart niet nodig. Deze kaart doet mee met challenge-86 op het Kaartjes-Inspiratie-Challengeblog. De opdracht is daar: 'Maak een tienerkaart'. Daar vind ik deze wel geschikt voor!


Voor deze kaart typte ik zelf de tekst uit in Word. Er zijn veel leuke tekststempels te koop, alleen heb ik nog geen geldboompje gevonden in onze tuin. Op deze manier kan je zelf ook allerlei leuke teksten maken en printen voor op kaarten. Heb jij dat ook weleens geprobeerd? Het leuke stempeltje van het fototoestel komt bij de Action vandaan. Klaar om een foto te maken van de jarige :)

Vrolijke groetjes,

Gerdine

vrijdag 27 mei 2016

Snoepjes #1



Omdat ik in het bezit ben van de leuke snoephartjesmal, was ik erg blij met het nieuwe patroon van Marleen. Dat moest natuurlijk gemaakt worden! Voor mijn jarige buurjongetje die snoepjes spaart, is deze kaart natuurlijk heel erg toepasselijk!

Ik gebruikte papier van het papierblok 'Peach & Mint' en daarnaast verfstaaltjes uit de bouwmarkt, en gewoon gekleurd papier. Voor een jongenskaart moest het natuurlijk niet te roze worden...



Wil je deze kaart ook maken? Het patroon vind je hier, op het inspiratieblog van Marianne Design.

Deze kaart doet mee met challenge-86 bij het Scr@p-Cards Challenge-blog, waar de opdracht is: 'Maak een kaart voor een kleine of grote man'

Groetjes,
Gerdine

donderdag 26 mei 2016

Tweeling #4


Natuurlijk moeten er ook kaarten gemaakt worden voor een jongen én meisje!
Daar gebruikte ik de lieve stempel van het beertje eens voor. Deze stempel is ook van Eline's Baby's. Van de wat oudere serie. Het designpapier is ook van het oudere blokje, alleen de rondjes op de achtergrond komen uit het nieuwste blok. Altijd leuk om een beetje te combineren... Dan ziet het er gelijk weer anders uit.

Leuk dat je er weer was!
Liefs, Gerdine

woensdag 25 mei 2016

Strand-thema#1


Voor mijn jarige oma maakte ik deze kaart in het strand-thema. Ze houdt daar wel van en gaat graag naar Texel. Ik gebruikte plaatjes van een vel van StudioLight. De schelpjes zaten daar ook op. Gecombineerd met papier van 'Eline's Beachhouse', touw, bloemen en pareltjes.
Is het geen plaatje?

Liefs,

Gerdine

dinsdag 24 mei 2016

Liftchallenge #104



O wat was deze liftchallenge moeilijk deze keer... Ik heb er een paar weken tegenaan zitten hangen, maar ben nu toch maar begonnen en het resultaat viel me weer mee... Ben je benieuwd welke kaart ik heb gelift? Kijk snel bij liftkaart-104 op het Liftchallengeblog. 

Ik schilderde de achtergrond met acrylverf en stempelde de bloemetjes precies op de geschilderde rondjes... De vrolijke kleuren van de oorspronkelijke kaart aangehouden. Op de foto lijken ze donkerder dan in het echt. Ik tekende nog wat vrolijke randjes met de fijnlijner in rood, oranje en zwart om het geheel wat sprekender te maken, anders vond ik de rand wat saai. Nu knalt het er meer uit. Benieuwd naar de volgende liftkaart... 

Creatieve groetjes,

Gerdine 

maandag 23 mei 2016

Mannenkaart

Hoi!

Voor een jarige vriend maakte ik deze vrolijke verjaardagskaart.. Ik gebruikte de stans van het Volkswagenbusje weer eens, de stans van het tabblad en het vrolijke papier van 'Celebrations' erbij. De stempeltjes van het vliegtuig en de koffers zijn van een setje van de Action. Ze passen wel bij de bus, vond ik.. Kraftpapier en touw maakt het stoer. Weer geslaagd! Tijd om een serie mannenkaarten te maken denk ik :)

Tot ziens!
Creatieve groetjes,

Gerdine


zaterdag 21 mei 2016

CAS voor Marianne Design #153


De opdracht op het challengeblog van Marianne Design is deze keer een CAS-kaart (clean and simple). Mijn kaarten zijn vaak al redelijk CAS, maar deze kaart is écht CAS :)
Kijk maar eens op het Challengeblog voor nog veel meer CAS-kaarten...

Alle materialen zijn van Marianne Design. Nou ja, alle...
Ik gebruikte alleen designpapier (Fresh Flowers) en de kikkerstans van Eline...

Ik word vrolijk als ik naar deze kaart kijk, jullie ook?

Creatieve groetjes,

Gerdine

donderdag 19 mei 2016

Candy by Marleen

Wat een feestje heeft Marleen voor zichzelf geregeld :)
De droom van iedere kaartenmaakster! Zo krijg je zeker weten véél zelfgemaakte kaarten...
Zij hoopt 23 mei 30 jaar te worden en heeft daarvoor een leuke candy bedacht!
Natuurlijk doe ik mee, want ik ben een groot fan van haar creaties en superleuke patronen! Kijk eens op haar blog, er is altijd wel een patroon wat je kunt gebruiken en wat je aanspreekt.
Deze kaart heb ik voor haar gemaakt en die gaat vandaag op de post.

Hieronder nog een close-upje van de details

Materialen zijn van Marianne Design:
  • Papier 'Celebrations'
  • Snoephartjesmal
  • Tekststempels project NL verjaardag
  • Stempel is van Don & Daisy
Deze kaart doet ook mee met de állerlaatste challenge bij Don & Daisy :(
De opdracht is om je favoriete afbeelding van Don & Daisy te gebruiken. Dat had ik dus gedaan voor Marleens verjaardag, dus combineer ik dit! Kijk hier naar de andere kaarten die gemaakt zijn voor deze challenge..


woensdag 18 mei 2016

Pannenlappen


Vandaag iets heel anders om te laten zien! Deze leukerds kreeg ik kado! Het patroon van dit gezellige drietal stond ooit in de Landleven. Mijn moeder maakte ze voor mijn verjaardag en stopte geld in het tasje. Dat was een origineel kado! Voorlopig gebruik ik ze nog even niet als pannenlap, daar zijn ze veel te mooi voor... :)


dinsdag 17 mei 2016

Hartjes


Deze lieve rode hartjes stonden in een tijdschrift en ik wist gelijk dat ik er een kaart mee wilde maken! Vandaag een kaart in heel andere stijl dan ik meestal in werk.
Op de achtergrond een bladzijde uit een heel oud boek wat ik ooit op de rommelmarkt kocht, en al héél véél van gemaakt heb. Een beetje jammer is het wel, steeds een bladzijde eruit scheuren.. maar toch..
Een stukje kant, een houten vogeltje, wat plakparels en een schattig roze envelopje met een mini-kaartje erin. Wie weet binnenkort meer kaarten in deze stijl!

Deze kaart doet mee met challenge 85 bij het kaartjes-inspiratie-challenges-blog.

maandag 16 mei 2016

Tweeling #2


Nummer 2 van de tweelingserie. Deze keer voor een meisjestweeling. Voor allebei een hartje met voor allebei een paar sokjes...

Deze kaart doet mee met de mei-challenge bij Hobbywinkel de Egel. Klik hier om naar de website te gaan!


zaterdag 14 mei 2016

Tweeling#1


Omdat er maar weinig kaarten te koop zijn voor een tweeling, ben ik begonnen met het maken van een hele serie. Voorlopig nog inspiratie genoeg! Dat gaat leuk!

De rompertjes zijn van de stempels van Eline's Baby, gestempeld op designpapier uit 'Eline's Babies Blue'. De tekst en poststempel zijn ook van Eline's Baby.

Het mintgroene papier op de achtergrond is een staaltje behang uit de bouwmarkt :)

Groetjes, en tot gauw!

Binnenkort meer tweelingkaarten op mijn blog..

vrijdag 13 mei 2016

Geboortekadootjes


Twee lieve schilderijtjes.. voor twee lieve jongetjes..!
Een beetje hetzelfde, en tóch net een beetje anders!

Leuk dat je er weer was! Groetjes!

donderdag 12 mei 2016

Welkom lief kleintje!


De mallen van dit leuke jurkje en de schoentjes leende ik een tijd geleden van mijn vriendin. Ze blijven leuk om mee te werken. Ik ben bijna door mijn voorraadje heen. Moet ik haar toch weer eens lief aankijken.

Het papier is van het oudere papierblok van Eline's Babies. Ook daar zijn nog maar een paar stukjes van over. Maar wat heb ik er veel mee kunnen maken!
Vinden jullie dat bolletjesband ook zo lief voor babykaarten?

Groetjes,

Gerdine

woensdag 11 mei 2016

Mei-Challenge De Egel


Een lief kaartje voor een lief jongetje...
Deze babykaart doet mee met de mei-challenge bij De Egel. De opdracht is daar om een babykaart te maken. De lay-out van de kaart is eigen ontwerp. Net als de zelfgeknipte sterren. De randjes bewerkte ik met bruine inkt.

Kijk hier naar de andere kaarten die meedoen aan de challenge, en natuurlijk de mooie voorbeeldkaarten van het designteam.

Groetjes, Gerdine

maandag 9 mei 2016

Reminder Knutsels & Kadootjes #35


Hoi!

Je kunt nog steeds meedoen met Challenge#35 bij Knutsels & Kadootjes...
Inspiratie nodig? Ik heb dit kaartje gemaakt als reminder, omdat ik deze maand gastdesigner mocht zijn.

Een babykaartje in Hollandse stijl. Een vlag met een knipoog. Stoer en lief tegelijk.
Het plaatje is van een ouder knipvel van Eline's Baby's. Alle stempels zijn van Marianne Design.

Hoe vinden jullie dit kaartje?

Groetjes van mij!

donderdag 5 mei 2016

Kleinkind


Om onze ouders te feliciteren met hun nieuwe kleinzoontje, maakte ik deze kaart.
Het papier is van Eline's Babie's Blue. De stempels zijn van de babyserie van Eline.

Creatieve groetjes,

Gerdine

woensdag 4 mei 2016

Geboren:


Voor ons nieuwe neefje maakte ik natuurlijk ook nog zo'n leuk fotolijstje met muisjes... In de stijl van de babykamer, mintgroen met sterren.

Deze creatie doet mee met challenge-mei-typisch-hollands bij Cards and Scrap. Want de geboortemuisjes van de Ruyter zijn echt typisch Hollands! :)

dinsdag 3 mei 2016

Challenge 152 Happy day


En daar is challenge 152 alweer van het Marianne Design Challengeblog. De opdracht was deze keer een kaart met oranje in de hoofdrol. Het leuke van challenge's is dat je soms uit je comfortzone moet stappen. En dat het dan meestal juist heel leuk is om eens iets anders te doen dan normaal. Oranje is zo'n kleur die ik niet snel gebruik. Gelukkig zat er mooi oranje papier in mijn nieuwe paperpad 'Celebrations' (PK9131). Dat maakte de opdracht al wat makkelijker. Uiteindelijk had ik de kaart zo in elkaar en ben ik blij met het resultaat. Altijd fijn als het er zo uit komt rollen :)

De meeste materialen zijn van Marianne Design:
De stempel is van Don&Daisy, de tekststempel van Eline's Sentiments, het papier is van 'Celebrations'.

Verder gebruikte ik bloemen en plakpareltjes uit mijn voorraad, een stukje tape van de Wibra en een fijnlijner.

Deze kaart doet mee met challenge-152 op het Challengeblog van Marianne Design. Neem daar snel een kijkje als je benieuwd bent wat er nog meer gemaakt is met oranje!

maandag 2 mei 2016

Hertjes op een slabje!


Dit stond al een tijdje op mijn to-do-list; slabjes maken met de lieve hertjes erop. En nu zijn ze klaar. Het eerste slabje is al weggegeven aan ons lieve pasgeboren neefje..




Leuk dat je er weer was! Tot de volgende keer!